Contact

Ne găsești în disponibili cât e ziua de lungă! (mai puțin în weekend) 

Dacă ai nevoie de informații sau vrei să ne transmiți gândurile tale, completează formularul de mai jos sau contactează-ne la:

Tel: 0743 187 367   

Email: suport@misterulnumelui.ro 

Întrebări frecvente

În ce constă personalizarea?

- Numele copilului: care va apărea pe copertă și la finalul cărții, când copilașul descoperă de unde provine misterul numelui său.

- Numele care îl folosiți în comunicarea cu copilul zi de zi. Poate sa fie un nume de alint sau o prescurtare a numelui. Acesta va apărea în cadrul aventurilor prin care el va trece.

- Valorile corespunzătoare fiecărei litere care îi compune numele pe care dorești să i le insufli micuțului tău. Poți vizualiza toate valorile disponibile și fiecare poveste aici.
 
- O poza a copilașului/ a familiei / prietenilor.
 
- Un mesaj de suflet pe care vrei să îl transmiți copilașului. În cazul în care nu ai posibilitatea să ne trimiți unul, stai fără griji! Avem noi idei 🙂
Câte nume pot include într-o carte?

Putem insera unul, două sau chiar trei nume în carte, însă numărul maxim de povești pe care îl putem include este de 15. Dacă numele copilașului depășește 15 litere te rugăm să alegi maxim 15 valori.

Numele copilașului este scurt. Cum procedați în astfel de cazuri?

Dacă numele este format din puține litere te rugăm sa alegi câte 2 trăsături atunci când completezi formularul de personalizare. 

 
Numărul maxim de povești pe care îl putem include într-o carte de 14. Atât timp cât acest număr nu este depășit și literele din numele copilului corespund cu trăsăturile alese de tine, noi putem insera câte povești dorești.
Pot schimba numele personajelor din povești cu cele reale din viața copilului?

Da, putem schimba la cerere numele personajelor (copilașii sau animăluțele). După plasarea comenzii te rugam să ne contactezi prin email/telefonic/Whatsapp și să ne transmiți cererea ta.

Se poate realiza cartea incluzând un singur părinte?

Desigur! După plasarea comenzii te rugăm să ne contactezi prin email/telefon/Whatsapp și să ne anunți că dorești să apară în carte doar mama sau tatăl copilului.

Care este termenul de livrare al produselor de pe site?

Termenul de livrare jocului este de 1-2 zile lucrătoare, iar cel al cărții Misterul Numelui este de 5-10 zile lucrătoare.

În cazul în care o comandă conține atât produse aflate pe stoc cât și cartea personalizată, termenul de livrare al comenzii va fi de 5-10 zile lucrătoare. Dacă doriți mai întâi să primiți produsele de pe stoc și, ulterior, cartea Misterul Numelui, vă rugăm sa plasați 2 comenzi diferite.

Care sunt metodele de plată?

Poți opta pentru una din următoarele metode de plată:

1. Plata cu cardul Online.

2. Plata la livrare (ramburs)

În cazul în care dorești să optezi pentru plata prin transfer bancar, te rugăm să ne contactezi.

Care este politica de retur?

Poți returna produsele comandate în următoarele cazuri:

1. Produsele livrate din stoc: se pot returna în termen de 30 de zile atât timp cât ele nu prezintă urme de folosință, iar rambursarea plății se va face în termen de maxim 10 zile lucrătoare. Te rugăm să ne contactezi pentru ați oferi toate detaliile necesare.

2. Produsele personalizate: nu se pot returna conform OUG. 34/2014 art. 16 lit. c deoarece acestea sunt fabricate conform specificațiilor consumatorului. Totuși, dacă un produs personalizat prezintă defecte de editare/ de tipar vă vom înlocui produsul gratuit. 

Scroll to Top