Despre noi

Bine ai venit! 🤗

 

Ne bucurăm mult că ne-ai găsit și suntem onorați să te avem aici. 

 

Sunt Gabriela și am început acest proiect atât de drag mie, în 2017 când am devenit mamă. Copiii au reprezentat dintotdeauna o mare fascinație pentru mine, și am petrecut mult timp în preajma lor cu mult înainte să devin mamă. 

De mulți ani mă pasionează și zona de neuroștiință, din care am aprofundat mult dezvoltarea cognitivă și emoțională a copiilor. 

 

Iar în momentul în care am devenit mamă, am simțit până în măduva oaselor că asta vreau să fac, să creez pentru copii. Am început cu pași timizi, și cu foarte puțin timp la dispoziție … yup! știi cum e! Bebelușeala îți ocupă întreaga zi (și noapte 😅). 

Misterul numelui este un spațiu în care creez din suflet pentru copii, și susțin cu multă înțelegere părinții.

Ne-am făcut o misiune din asta, din a susține părinții în eforturile lor de a crește copii încrezători, echilibrați, capabili să-și atingă cu adevărat potențialul în viață. Orice copil are șansa de a trăi o viață fructuoasă și împlinită, și orice părinte are șansa de a oferi copilului său o astfel de viață.

Am marele noroc să o am alături de mine în acest proiect pe sora mea, Ramona, care a fost primul copil din viața mea care m-a fascinat enorm, copil fiind și eu la rândul meu (însă diferența de 5 ani și maturitatea cu care gândeam la acea vârstă, și-au spus cuvântul 😊).

Alessia, fetița mea, care e o sursă inepuizabilă de inspirație, motivație, provocare și care m-a învățat ce înseamnă să iubești necondiționat în adevăratul sens, e practic cel mai important pion al proiectului. 😊🥰


Andrei ne ajută cu multă dedicare să facem față numărului mare de telefoane și emailuri pe care le primim. 🙏


Sunt profund recunoscătoare că ți-ai luat timp să ne cunoști! 💜 


Te invit cu drag să te alături micii noastre comunități.


Cu dragoste,

Gabriela, în numele micii noastre echipe

Scroll to Top